Portobello met vegan parmezaan en peterselie
Haal het steeltje uit de 4 portobello's en doe ze 1,5 min op 1000W in de magnetron. Verwarm de oven of airfryer voor tot 180 graden. Neem 2 volkoren beschuitjes en maak hier kruimels van door ze tegen elkaar aan te wrijven. Voeg vervolgens toe: 50 gram vegan Parmezaan, 30 gram fijngesneden peterselie en 2 eetlepels rijstolie en meng dit goed. Doe peper en zout op de portobello’s naar smaak en vul ze met het mengsel. Snij 2 mini tomaatjes in smalle reepjes en leg dit boven op de portobello’s. Doe de gevulde portobello's 10 min in de airfryer (of 10-20 min in de oven). Snij de rest van de minitomaatjes doormidden gebruik dit als garnering samen met de pijnboompitjes. Eet smakelijk.
Je kunt de portebello met vegan parmezaan en peterselie bijvoorbeeld combineren met een salade en quinoa.