'Tonijn'salade


Ingrediënten: 

  • 1 pot kikkererwten, uitlek gewicht 350 gram
  • 100 gram vegan mayonaise
  • ½ eetlepel currysaus
  • 1 teaspoon gemalen kelp (optioneel)
  • 10 blaadjes nori snack (gefrituurde nori)
  • 1 ui 
  • 50 kleine kappertjes
  • 2 augurken

    Bereiden:
    Giet het vocht van de 350 gram kikkererwten en was ze in koud water. Maak ze fijn met een staafmixer zodat er een dikke pasta ontstaat. Voeg 100 gram vegan mayonaise½ eetlepel curry en 1 teaspoon gemalen kelp toe en roer het er doorheen. Snij dan 10 blaadjes nori snack zeer fijn en roer dit door de kikkererwten. Vervolgens heel fijn snijden: 1 ui50 kleine kappertjes en 2 augurken, toevoegen en roeren. Laat het bijvoorkeur 1 nacht in de koelkast staan. Hierdoor trekt de smaak er goed in. Eet smakelijk. 

meer lekkere recepten
 
 
 
 
E-mailen
Map