Ingrediënten:
Decoratie:
Puddingvorm:
Bereiden:
Meng 300 gr Oatly Spread natural, sinaasappelrasp, rasp van 1 vanillestokje, e eetlepels amaretto, 115 gram gehalte pecannoten.
200 ml vegan slagroom stijfkloppen met helft van de witte basterdsuiker (50 gram).
Garde van de mixer heel goed schoonmaken met sop en azijn (vet vrij maken) voordat je de aquafaba gaat kloppen.
Aquafaba stijfkloppen, de ander helft van de witte basterdsuiker (50 gram) beetje bij beetje toevoegen.
Auafaba, slagroom voorzichtig door de Otaly spread scheppen.
Mengsel in je vorm doen doen en minimaal 4 in de vriezer zetten.
Sinaasappelsaus maken door sap van 2 sinaasappels te mengen met suiker, tot helft inkoken (ongeveer 7 min).
Haal de semifreddo ongeveer 30 min voor opdienen uit de vriezer. Maak het dessert af met noten, sinaasappelsaus en de sinaasappelpartjes en eventueel chocolade rasp.